Nieuws

Kiosken-dag! werkbezoek

17
June
,
2019

Kioskendag.Wat een super goede dag vandaag!!!!
-We zijn begonnen bij Patricia en kinderen.Ze had Godwin verwacht maar wist niet dat wij mee kwamen......rennen,lachen, dansen, huilen; wat een begroeting!Het gaat goed met iedereen,we krijgen een paar evaluaties van de school te zien en we zorgen ervoor dat de scholen voor de kinderen weer in orde zijn voor het nieuwe leerjaar.Ook hoeft ze zich een jaar lang geen zorgen te maken over de huur.
Patricia verkoopt voornamelijk spullen aan scholen maar omdat het nu vakantietijd is, heeft ze een klein kioskje voor haar huis om toch nog inkomsten te hebben!
Zoals altijd hebben we voor alle families 25 kilo rijst,olie,suiker,zeeppoeder etc. mee genomen.
Pam had veel kleding meegegeven en die stonden Patricia zo mooi!!!!We kregen een complete modeshow dansend en wel.Wat een mooi mens!
-Toen naar Rebecca en kinderen.Iedere keer staan we versteld over deze vrouw.Met haar ‘cateringbedrijfje’ weet ze altijd wat geld over te houden zodat ze weer wat aan haar huisje kan verbeteren: nu was er een voorportaal gemaakt.Na ons bezoek kan ze ook het pleisterwerk van binnen en buiten doen.
De kinderen doen het goed op school en één was zelfs de beste leerling van haar jaar.Ze zitten op de Living Star School, de kosten zijn al jarenlang voor onze rekening en we bezoeken de school regelmatig, Er zitten meer kinderen van ons op en de contacten zijn prima.De kinderen zijn hier echt blij als ze naar school kunnen....!
Met dit gezin is het voor ons ooit allemaal begonnen: wat een
grenzeloos respect hebben we voor deze vrouw!
-Dan naar Evelyn en Joe en daar treffen het hele gezin aan!We zien gelukkig vader Joe weer eens wat hij is altijd aan het werk.Oudste zoon Clement is zo dankbaar dat hij aan het derde jaar van de universiteit kan beginnen( wiskunde).Juliana laat trots zien wat ze op de coupeuse opleiding allemaal gemaakt heeft en Delight weet precies wat ze wil met haar banketbakkersopleiding.Ze hebben allebei nog een jaar te gaan.
De andere kinderen gaan allemaal enthousiast naar school.
Evelyn heeft weer heel veel wijnzakken, haarbanden en prachtige tassen gemaakt!
We hebben nog een meeting met de directrice van het opleidingsinstituut omdat deze mevrouw werkelijk alles omzet in geld.Er volgt nog terugkoppeling naar de meisjes.
De leefomstandigheden van dit gezin zijn armoedig maar ze zijn rijk met elkaar.We hebben plastic krukken meegebracht zodat in ieder geval allemaal kunnen zitten.

Morgen naar Ago Meda en Alami